Corporate

USI METALICE EFECLASS

Producator traditional  al usilor metalice marca EFECLASS ce beneficiaza de tehnologii și echipamente tehnice moderne, spații de producție și depozitare generoase, aflat în topul producătorilor și distribuitorilor acestui tip de produse.

Urmărirea atentă a calității produselor, investițiile permanente în infrastructură și personal calificat, crează premisele unei creșteri permanente, atât cantitative cât și calitative, creșteri ce se vor concretiza în satisfacerea celor mai înalte exigențe ale clienților.

Fronturile de uși pot fi:

Dimensiuni de gabarit: 2000 x 880-890 x 130-150 mm

door3
Rectangle 13
Doors

De ce să alegi EFE CLASS

Selecție exclusivă

Inovație

Calitate

Spațiul dintre cele două fețe (interior – exterior) între care se află profile metalice cu dublu rol pentru montaj și pentru siguranță, în funcție de exigențele clienților, poate fi lăsat liber, sau umplut cu vată minerală, polistiren expandat sau, în condiții deosebite, cu spumă poliuretanică. Ușa se asamblează pe toc cu trei sau patru balamale, prevăzute cu gaură de ungere. Accesorile montate pe uși pentru închidere și încuiere sunt procurate din import și oferă o siguranță deosebită. Între toc și ușă se aplică o garnitură (cheder) de cauciuc, pentru a asigura o bună etanșare a mediilor separate.

Asistență gratuită:

These Cases are Perfectly

    By clicking the button you agree to the Privacy Policy and Terms of Service